1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Coco & Cici

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed

COCO & CICI BEDDENGOED is gemaakt van 100% TENCEL™, een vezel die verkregen wordt uit eucalyptus- en beukenbomen die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en plantages. Dit maakt ons beddengoed niet alleen natuurlijk en plantaardig, maar ook milieuvriendelijk. Daarnaast is de stof van het Coco & Cici TENCEL™ dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam. Het voelt heerlijk zacht aan op de huid en heeft van nature een prachtige glans. Bovendien is het materiaal sterk en soepel, waardoor het dekbedovertrek lang meegaat en niet snel zal slijten. Maar dat is nog niet alles! Het Coco & Cici TENCEL™ beddengoed heeft ook vele andere fijne eigenschappen. Zo is het hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Daarnaast heeft het een uitstekende vochtregulatie, waardoor het beddengoed altijd fris en droog aanvoelt. Het is ook ademend en temperatuurregulerend, waardoor het geschikt is voor alle seizoenen. Met het Coco & Cici TENCEL™ dekbedovertrek creëer je niet alleen een sfeervolle en luxe uitstraling in de slaapkamer, maar geniet je ook van een comfortabele en gezonde nachtrust. Ervaar zelf de zachtheid, luxe en duurzaamheid van ons beddengoed en maak van je.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbedovertrek tweepersoons 240 x 220 off white zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed