1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbedden zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Dit specifieke dekbed is perfect voor de zomermaanden, omdat het is gevuld met zachte wol van biologische oorsprong. Met een afmeting van 200x220 cm biedt dit dekbed voldoende ruimte en comfort om heerlijk in weg te kruipen tijdens warme zomernachten. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het feit dat het is vervaardigd met respect voor mens en milieu. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal betekent dat je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. De wol is afkomstig van schapen die een gezond en natuurlijk leven hebben gehad, zonder blootstelling aan schadelijke chemicaliën. Bovendien ondersteunt Yumeko met dit product lokale gemeenschappen en draagt het bij aan eerlijke handel. Ontdek nu het Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch en geniet van een frisse en comfortabele nachtrust. De zomerwol houdt je koel en droog, terwijl het zachte materiaal je omhult in een gevoel van luxe en geborgenheid. Kies bewust voor dit duurzame en milieuvriendelijke dekbed en ervaar de perfecte harmonie tussen comfort en verantwoordelijkheid.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol zomer 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed