1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Dit Yumeko dekbed van linnen is perfect voor de zomermaanden. Met een afmeting van 140x220 biedt het dekbed voldoende ruimte om comfortabel onder te slapen. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, is dit dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het luchtige ontwerp van dit dekbed zorgt ervoor dat je zelfs op de warmste zomernachten heerlijk koel blijft. Het linnen materiaal heeft een natuurlijke ademende werking, waardoor overtollige warmte en vocht gemakkelijk kunnen ontsnappen. Dit zorgt voor een verfrissende en verkwikkende slaapervaring, zelfs tijdens de warmste nachten. Naast het bieden van comfort en ventilatie, is dit dekbed ook een milieubewuste keuze. Het biologische en fairtrade materiaal zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën of pesticiden worden gebruikt tijdens het productieproces. Bovendien steun je met de aankoop van dit dekbed het duurzame en ethische beleid van Yumeko. Kies voor een goede nachtrust en draag bij aan een betere wereld met het Yumeko dekbed van linnen. Bestel vandaag nog en geniet van een heerlijk luchtig dekbed dat perfect is voor de zomermaanden.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen zomer 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed