1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue

Met het Damai Organic hoeslaken haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat zorgt voor een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit hoeslaken is speciaal ontworpen met een satijnbinding, wat zorgt voor een zijdezachte en comfortabele kwaliteit. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden alleen plantaardige verfstoffen gebruikt, zonder zware metalen of schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Hierdoor is het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar biedt het ook de juiste bescherming voor je huid en matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven je bed een rustige en frisse uitstraling. Het Damai Organic hoeslaken heeft een perfecte pasvorm dankzij het elastiek rondom, waardoor het strak om de matras blijft liggen. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Niet alleen is het hoeslaken functioneel, het is ook een mooie toevoeging aan je slaapkamer met zijn stijlvolle uitstraling. Kies voor duurzaamheid en comfort met het Damai Organic hoeslaken.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed