1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch

De gewassen linnen kussensloop in klei roze van Yumeko is een ware traktatie voor je slaapcomfort. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, kun je met dit kussensloop niet alleen genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit luxe kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat, namelijk 60x70 cm, waardoor het perfect past bij de standaard kussens. Het zachte en ademende linnen materiaal zorgt ervoor dat je hoofd en nek optimaal ondersteund worden, terwijl je huid kan ademen gedurende de nacht. Bovendien heeft dit kussensloop een prachtige klei roze kleur, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke slaapkamer. Het tijdloze ontwerp past moeiteloos bij verschillende interieurstijlen en zorgt voor een rustgevende sfeer. Met de Yumeko gewassen linnen kussensloop haal je niet alleen een hoogwaardig en milieuvriendelijk product in huis, maar ook een stukje luxe en comfort waar je elke nacht van kunt genieten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed