1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have accessoire voor een goede nachtrust. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort en gezelligheid, maar ook ethische en ecologische voordelen. Met zijn standaardmaat van 50x60 cm past deze kussensloop perfect bij de meeste kussens en voegt hij een vleugje luxe toe aan je slaapkamer. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is zijn "EXTRA CRISPY" eigenschap. Dankzij de hoogwaardige percal katoen voelt de sloop heerlijk knisperend en fris aan. Het is als een zachte omhelzing voor je hoofd en nek, waardoor je snel in slaap valt en geniet van een diepe, rustgevende slaap. Je zult wakker worden met een verjongd gevoel en vol energie om de dag te beginnen. Bovendien draag je met deze kussensloop bij aan een betere wereld. Yumeko is een pionier op het gebied van duurzame en eerlijke productie. Door te kiezen voor deze kussensloop, ondersteun je de biologische landbouw en eerlijke handel. Zo slaap je niet alleen comfortabel, maar ook met een goed geweten. Verwen jezelf met de Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade en geniet van een ongeëvenaarde slaapervaring.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed