1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade is een prachtig stuk beddengoed dat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, kun je met een gerust hart genieten van een goede nachtrust, wetende dat je bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder de perfecte afmeting van 50x60 cm. Het katoen satijn materiaal zorgt voor een zijdezachte en luxe ervaring, terwijl het ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt deze kussensloop eenvoudig wassen en strijken, waardoor het altijd zacht en fris blijft. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade voeg je niet alleen een vleugje elegantie toe aan je slaapkamer, maar draag je ook bij aan een eerlijke en duurzame productie. Kies voor zachte, schone luxe en geniet van een goede nachtrust met deze prachtige kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn sea moon 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed