1. dekens
  2. Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks

Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks

Het Damai Organic Kussensloop Bio Percale is niet zomaar een kussensloop. Dit kussensloop is gemaakt van superzachte Bio-percal, waardoor het niet alleen heerlijk aanvoelt, maar ook nog eens milieuvriendelijk is. Met een afmeting van 60x70 cm past dit kussensloop perfect om je favoriete kussen. Wat dit kussensloop echt bijzonder maakt, is de opening aan de zijkant. Hierdoor kun je gemakkelijk je kussen erin stoppen en eruit halen, zonder gedoe met ritsen of knopen. Het kussensloop heeft een prachtige helder witte kleur, die je slaapkamer direct een frisse en luxe uitstraling geeft. Dit set wordt geleverd met 2 stuks kussenslopen, zodat je altijd een reserve hebt of kunt afwisselen. Geniet van een goede nachtrust met het Damai Organic Kussensloop Bio Percale en ervaar het comfort en de stijl die het aan je slaapkamer toevoegt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks

Om te weten of Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm White 2 stuks voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed