1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch is het perfecte dekbed dat voldoet aan al jouw wensen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met het 4-seizoenen dekbed van Yumeko heb je altijd het juiste dekbed binnen handbereik, ongeacht het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, dit dekbed zorgt ervoor dat je altijd behaaglijk slaapt. Dankzij de hoogwaardige donsvulling biedt het dekbed de perfecte isolatie, waardoor je nooit te koud of te warm zult hebben. Bovendien is dit dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het is namelijk gemaakt van biologisch en ecologisch verantwoorde materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Creëer een gezellige en comfortabele slaapomgeving met het Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch en geniet van een duurzame en ontspannen slaapervaring.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed