1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade

Ontdek het ultieme comfort met de Yumeko kussensloop katoen satijn in een prachtige dusty roze tint. Dit hoogwaardige kussensloop is vervaardigd van 100% biologisch en fairtrade materiaal. Met deze kussensloop haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je slaapkamer in huis, maar draag je ook bij aan een duurzame en eerlijke productie. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat van 40x80 centimeter, waardoor hij perfect past bij je favoriete kussen. Het katoen satijn materiaal zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en een luxueuze uitstraling. Je zult heerlijk weg kunnen dromen op deze zachte kussensloop. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn ervaar je niet alleen het ultieme comfort, maar maak je ook een bewuste keuze voor het milieu en eerlijke handel. Laat je omringen door duurzaamheid en geniet van een goede nachtrust met deze prachtige kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn dusty roze 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed