1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

200 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue

Met de Damai Organic Topper hoeslaken breng je de perfecte basis in je slaapkamer voor een goede en gezonde nachtrust. Deze hoeslakens zijn onderdeel van de Damai Organic collectie, die bestaat uit hoogwaardige, duurzame en comfortabele producten van 100% biologisch katoen. Het katoen-satijnen materiaal zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfortabele ervaring tijdens het slapen. Bij de productie van deze hoeslakens worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist plantaardige verfstoffen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Daarnaast worden ook stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt, waardoor de hoeslakens huidvriendelijk zijn en de juiste bescherming bieden voor zowel je huid als je matras. De subtiele zijdeglans en koele eigenschappen van het hoeslaken zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in je slaapkamer. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het Damai Organic Topper hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad op je bed liggen. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Kies voor de Damai Organic collectie en ervaar zelf het comfort, de duurzaamheid en de kwaliteit van biologisch katoen in combinatie met een satijnen afwerking.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x210 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed