1. dekens
  2. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het ultieme comfort met het Yumeko dekbed halfdons lente/herfst in de afmetingen 240x220. Dit dekbed is gemaakt van hoogwaardig biologisch en fairtrade materiaal, wat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met het Yumeko dekbed halfdons lente/herfst ben je het hele jaar door voorzien van het perfecte dekbed. Of het nu lente, herfst of een ander seizoen is, dit dekbed past zich moeiteloos aan de temperatuur aan, zodat je altijd kunt genieten van een optimaal slaapklimaat. De zachte vulling van halfdons biedt een aangename warmte, terwijl het ademende materiaal ervoor zorgt dat je niet oververhit raakt. Om het comfort helemaal compleet te maken, hebben we een nieuwe toevoeging aan de productbeschrijving: soms is zwaarder lekker. Het Yumeko dekbed halfdons lente/herfst heeft een iets zwaardere vulling dan andere dekbedden, waardoor je een heerlijk gevoel van geborgenheid ervaart. Dompel jezelf onder in luxe en verwen jezelf met dit biologische en ecologische dekbed van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed