1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch is het perfecte dekbed voor degenen die het snel koud hebben. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het dekbed is speciaal ontworpen om je warm te houden, zelfs tijdens de koudste nachten. Met zijn extra warme vulling van dons, voel je je omhuld in een zachte en comfortabele cocon. De afmetingen van 200x220 zorgen ervoor dat het dekbed geschikt is voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Of het nu winter of zomer is, met de Yumeko dekbedden heb je altijd het juiste dekbed voor het seizoen. Dit dekbed is speciaal ontworpen voor koukleumen, zodat je zelfs tijdens de koudste nachten kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Kies voor biologisch en ecologisch verantwoord met de Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons extra warm 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed