1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split haal je niet alleen een prachtig product in huis, maar ook een bijdrage aan een goede en gezonde nachtrust. Dit hoeslaken is onderdeel van de Damai Organic collectie, die bestaat uit 100% biologisch katoenen beddengoed. De collectie staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het katoen-satijnen topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen en geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort. Wat dit hoeslaken extra bijzonder maakt, is het productieproces. Er worden geen verfstoffen gebruikt op basis van zware metalen, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Ook stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het hoeslaken huidvriendelijk is en de juiste bescherming biedt voor zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. Naast het comfort en de kwaliteit, biedt dit topper hoeslaken ook een prachtige uitstraling aan je bed. De zachte kleur van het hoeslaken geeft een kalme en frisse uitstraling. Daarnaast zorgt het kwaliteitselastiek rondom ervoor dat het hoeslaken perfect om je topper matras past en altijd glad blijft liggen. Met dit Damai Organic topper hoeslaken geniet je langdurig van een goede nachtrust en een stijlvolle uitstraling.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed