1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal okergeel is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, wat betekent dat het op een milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde manier is geproduceerd. Met zijn zachte en duurzame percal stof biedt deze kussensloop een ongeëvenaard comfort en een luxueuze uitstraling. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussenmaten. Het okergele kleurenschema voegt een vleugje warmte en levendigheid toe aan je slaapkamer, terwijl het subtiele knisperende geluid van de stof zorgt voor een ontspannende en rustgevende slaapervaring. Naast zijn esthetische en comfortabele eigenschappen, draagt deze kussensloop ook bij aan een betere wereld. Yumeko is een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en eerlijke handel. Door te kiezen voor deze kussensloop, draag je bij aan een beter milieu en ondersteun je de boeren en arbeiders die betrokken zijn bij de productie ervan. Verwen jezelf met de luxe en kwaliteit van de Yumeko kussensloop percal okergeel en geniet van een heerlijke nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal okergeel 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed