1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch is een absoluut must-have voor elk seizoen. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, wat niet alleen zorgt voor een luxueus gevoel, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. Met een afmeting van 260x220 is dit dekbed perfect geschikt voor een kingsize bed. Het lichte en ademende materiaal maakt het ideaal voor de warmere zomermaanden, waardoor je comfortabel kunt genieten van een goede nachtrust zonder oververhit te raken. Het Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het dons is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van ethiek en dierenwelzijn. Zo kun je met een gerust hart genieten van de luxe van dons, wetende dat het op een verantwoorde manier is verkregen. Investeer in je slaapcomfort en maak een bewuste keuze voor het Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch. Ervaar de pure zachtheid en het knusse gevoel van dit hoogwaardige dekbed, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons zomer 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed