1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch en geniet van een heerlijke nachtrust op een duurzame manier. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen comfortabel slaapt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met dit dekbed heb je altijd het juiste dekbed voor elk seizoen. Of het nu lente of herfst is, dit dekbed past zich moeiteloos aan de temperatuur aan en zorgt ervoor dat je altijd op de perfecte temperatuur slaapt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het recycled dons blijft de warmte goed behouden, terwijl het dekbed toch licht en ademend blijft. Dit Yumeko dekbed recycled dons is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het dons is namelijk gerecycled, waardoor er geen nieuwe materialen nodig zijn. Daarnaast is het dekbed gemaakt van biologisch materiaal, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen. Zo kun je met een gerust hart genieten van een ontspannen nachtrust, wetende dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed