1. dekens
  2. Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade is een perfecte aanvulling op je slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een comfortabele slaapervaring, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid. Met zijn warme en knuffelige jersey textuur, zorgt deze kussensloop voor een heerlijk zachte en ontspannende nachtrust. De natuurlijke kleur van de pine tint voegt een vleugje rust en sereniteit toe aan je slaapkamerinterieur. De kussensloop heeft een afmeting van 60x70, waardoor hij perfect past bij de meest voorkomende kussenmaten. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is het feit dat het gemaakt is met respect voor het milieu en eerlijke handel. Yumeko is toegewijd aan het ondersteunen van biologische landbouw en het bieden van eerlijke arbeidsomstandigheden aan de producenten. Door te kiezen voor deze kussensloop draag je bij aan een duurzamere wereld en help je mee aan een eerlijke toekomst voor iedereen. Geniet van het comfort en de stijlvolle uitstraling van de Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact maakt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop jersey pine 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed