1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch is een luxe dekbed van Yumeko, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met dit dekbed zal je genieten van een heerlijke nachtrust, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Dit dekbed is speciaal ontworpen om je warm te houden tijdens de wintermaanden. Met zijn royale afmetingen van 260x220 cm biedt het voldoende ruimte en comfort om je helemaal in te wikkelen. Het dons dat wordt gebruikt in dit dekbed is afkomstig van gecertificeerde biologische boerderijen, waar de dieren met respect worden behandeld. Daarnaast is het dekbed ook ecologisch verantwoord, omdat er geen gebruik is gemaakt van schadelijke chemicaliën tijdens het productieproces. Met dit Yumeko dekbed hoef je je geen zorgen te maken over koude nachten. Het zorgt voor de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je comfortabel kunt slapen zonder oververhit te raken. Het dekbed is ook voorzien van een zachte en duurzame hoes, die gemakkelijk te onderhouden is en lang meegaat. Kies voor dit Yumeko dekbed en ervaar de ultieme winterpret in bed!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons winter 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed