1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch. Dit prachtige dekbed van Yumeko is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met dit dekbed geniet je niet alleen van een heerlijk zachte en comfortabele nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Yumeko staat namelijk bekend om haar duurzame en milieuvriendelijke producten. Dit dekbed is speciaal ontworpen voor de lente en herfst, zodat je het hele jaar door kunt genieten van de perfecte slaapomstandigheden. Het dekbed is gevuld met gerecycled dons, wat niet alleen zorgt voor een optimale isolatie, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een comfortabele nachtrust, maar ook een bewuste keuze maakt voor het milieu. Het Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst is verkrijgbaar in de afmeting 140x220, waardoor het perfect is voor eenpersoonsbedden. Het dekbed is voorzien van een zachte en ademende katoenen tijk, wat zorgt voor een uitstekend slaapcomfort. Kruip onder dit dekbed en geniet van een ontspannen nachtrust waar je elke ochtend vol energie uit ontwaakt. Kies voor Yumeko en maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en comfort.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed