1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een luxueus en milieuvriendelijk dekbed van linnen aan, speciaal ontworpen voor het lente- en herfstseizoen. Met een afmeting van 260x220 cm past dit dekbed perfect op een kingsize bed en zorgt het voor een heerlijk comfortabele nachtrust. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, wat betekent dat het op een duurzame en ethische manier is geproduceerd. Het linnen materiaal voelt zacht en soepel aan op de huid, waardoor je elke avond kunt genieten van een gevoel van luxe en comfort. Het speciale ontwerp van dit dekbed zorgt ervoor dat het perfect is voor de overgangsperiodes tussen de seizoenen. Of het nu de frisse lente- of herfstnachten zijn, dit dekbed biedt de ideale isolatie om je warm te houden zonder oververhit te raken. Met dit dekbed ben je verzekerd van een goede nachtrust, ongeacht de temperatuur buiten. Investeer in kwaliteit en duurzaamheid met het Yumeko dekbed van linnen. Niet alleen zul je genieten van een comfortabele nachtrust, maar je draagt ook bij aan een betere wereld. Met dit dekbed kun je zowel stijlvol als milieubewust slapen.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed