1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbedden van gerecycled dons zijn niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar ook nog eens volledig biologisch en ecologisch verantwoord. Gemaakt van fairtrade materialen, zorgt dit dekbed niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een betere wereld. Met het 4-seizoenen dekbed van Yumeko ben je altijd voorbereid op de wisselende temperaturen. Het dekbed bestaat uit twee delen die je eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen of afzonderlijk kunt gebruiken. Zo kun je in de winter genieten van een heerlijk warm en dik dekbed, terwijl je in de zomer kunt kiezen voor een licht en luchtig dekbed. Het gerecyclede dons zorgt ervoor dat dit dekbed niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Dit dekbed is niet alleen een aanwinst voor je slaapkamer, maar ook voor het milieu. Met dit Yumeko dekbed geniet je niet alleen van de luxe van verantwoord dons, maar draag je ook een steentje bij aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed