1. dekens
  2. Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200

Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

90 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Handwas

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200

De Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 is de perfecte metgezel voor uw nachtrust, ongeacht het seizoen. Met zijn unieke eigenschappen zorgt deze onderdeken ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van een optimaal slaapcomfort. Of het nu zomer is en u behoefte heeft aan verkoeling, winter is en u warmte nodig heeft, of het lente of herfst is en u een aangename temperatuur zoekt, deze onderdeken past zich aan uw behoeften aan. Wat deze onderdeken echt bijzonder maakt, is het gebruik van TENCEL™-materiaal. Dit innovatieve materiaal staat bekend om zijn ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen. Het zorgt ervoor dat u niet oververhit raakt tijdens warme nachten, terwijl het tegelijkertijd warmte vasthoudt tijdens koude nachten. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van een perfect gereguleerde temperatuur in uw bed, waardoor u diep en ongestoord kunt slapen. Naast het bevorderen van een goede temperatuurregulatie, biedt de Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 ook een ongeëvenaard zacht gevoel. Het materiaal voelt zijdezacht aan op uw huid en zorgt voor een luxueuze slaapervaring. Bovendien is TENCEL™ een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, afkomstig van eucalyptusvezels. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst voor onze.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200

Om te weten of Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Handwas.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko onderdeken TENCEL™ 90x200 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed