1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory

Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor je bed, waardoor je kunt genieten van een goede en gezonde nachtrust. De Damai Organic collectie bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen laken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en is geweven in satijnbinding, wat zorgt voor de kenmerkende satijnen kwaliteit. Het resultaat is een heerlijk zacht en comfortabel laken. Tijdens het productieproces van het Damai laken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Bovendien worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic lakens vriendelijk voor de huid en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je bed. Het laken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleuren van de lakens zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai laken. Dit laken is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren. Wat Damai Organic echt uniek maakt, is het feit dat het is gemaakt van 100% biologisch katoen-satijn en de hoogwaardige afwer.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Ivory voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed