1. dekens
  2. Yumeko babydeken wol beige melange 75x100

Yumeko babydeken wol beige melange 75x100

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken wol beige melange 75x100

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

75 cm

Product lengte

100 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko babydeken wol beige melange 75x100

Dit prachtige Yumeko babydeken van wol is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar comfort en veiligheid voor hun kleintje. Met zijn natuurlijke kleuren, geïnspireerd op de prachtige tinten van schapen, brengt dit dekentje een stukje natuur in de wieg of het ledikant van uw baby. De zachte wol is afkomstig van merino schapen die vrij buiten lopen in het mooie Duitsland. Deze schapen worden met liefde en zorg behandeld, wat resulteert in een uitzonderlijke kwaliteit wol. Na het scheren wordt de wol alleen gewassen met natuurlijke zeep, waardoor het dekentje vrij is van nare chemicaliën. U kunt uw kindje dus met een gerust hart in dit dekentje wikkelen, wetende dat het volkomen veilig is. Met afmetingen van 75x100 is dit dekentje perfect om uw baby warm en knus te houden. Of het nu gaat om dutjes in de wieg of slaapjes in het ledikant, dit dekentje biedt het ultieme comfort. Daarnaast is het ook een stijlvolle toevoeging aan de babykamer, dankzij zijn tijdloze en elegante ontwerp. Kies voor het Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 en geef uw kindje het beste van natuurlijke zachtheid en warmte.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken wol beige melange 75x100

Om te weten of Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 zijn als volgt:

Breedte: 75 cm

Lengte: 100 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken wol beige melange 75x100 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed