1. dekens
  2. Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm

Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm

Het Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm biedt tal van voordelen voor een optimale nachtrust. Dit dekbed is perfect geschikt voor mensen die snel transpireren, dankzij het hoge vochtregulerend vermogen dat zorgt voor een droog slaapklimaat. Zweetdruppels worden tot wel 50% sneller geabsorbeerd en verspreid, waardoor ze sneller kunnen verdampen. Hierdoor blijf je tijdens het slapen heerlijk fris en comfortabel. Naast het vochtregulerende vermogen heeft dit dekbed ook anti-bacteriële eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat bacteriën en huisstofmijt geen kans krijgen, waardoor het dekbed hygiënisch blijft. Bovendien voelt het Tencel materiaal zijdezacht en glad aan, vergelijkbaar met de luxe van zijde. Dit zorgt voor een extra prettig gevoel tijdens het slapen. Het Dorsoo Dekbed Tencel Winter heeft een vulling van 50% Tencel en 50% polyester. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Daarnaast is het dekbed ook nog eens makkelijk in onderhoud. Het kan eenvoudig gewassen worden en behoudt zijn kwaliteit, zelfs na vele wasbeurten. Kies voor het Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm en geniet van een heerlijke nachtrust in een fris en comfortabel bed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm

Om te weten of Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Dorsoo Dekbed Tencel Winter 140x220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed