1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn is een ware traktatie voor je kussen. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een heerlijk zachte ervaring, maar ook een milieuvriendelijke en ethische keuze. Met een afmeting van 40x80 cm past deze kussensloop perfect om de meest voorkomende kussens. Het katoen satijn materiaal voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een luxe uitstraling in je slaapkamer. Bovendien is deze kussensloop gemakkelijk te onderhouden en blijft deze langdurig mooi. Kies voor duurzaamheid en comfort met de Yumeko kussensloop. Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapervaring terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Geniet van de zachte aanraking en rustgevende nachtrust met deze natuurlijke en eerlijke kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed