1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade

Deze kussensloop van Yumeko is niet zomaar een kussensloop. Het is een kussensloop gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, wat betekent dat je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzame en eerlijke wereld. Het bosgroene design geeft elke slaapkamer een vleugje natuurlijke schoonheid en rust. Met de afmetingen van 60x70 is deze kussensloop perfect geschikt voor de meest voorkomende kussens. De sloop voelt heerlijk zacht aan op je huid en is ademend, waardoor je de hele nacht comfortabel kunt slapen. Maar wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is de "extra crispy" textuur. Het geeft een uniek gevoel van frisheid en luxe, waardoor je elke ochtend verkwikt en energiek wakker wordt. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of een geliefde, deze Yumeko kussensloop is de perfecte keuze. Met zijn biologische en fairtrade kenmerken draagt het bij aan een betere wereld, terwijl het je slaapervaring naar een hoger niveau tilt. Geniet van een goede nachtrust en omarm de natuurlijke schoonheid met deze bosgroene kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal bosgroen 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed