1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het dekbed van linnen, een ware parel onder de beddengoedcollecties. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je kunt genieten van een comfortabele nachtrust terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een afmeting van 260x220 is dit dekbed ruim genoeg om je heerlijk in te nestelen en te ontspannen. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor alle seizoenen. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, dit dekbed past zich moeiteloos aan de temperatuur aan, zodat je nooit te warm of te koud zult hebben. Het linnen materiaal zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en ademend vermogen, waardoor het dekbed je heerlijk koel houdt tijdens warme zomernachten en aangenaam warm tijdens koude winteravonden. Daarnaast is dit dekbed niet alleen een genot voor jezelf, maar ook voor het milieu. Het biologische en ecologische karakter van het dekbed betekent dat er geen schadelijke chemicaliën of pesticiden worden gebruikt tijdens de productie. Bovendien wordt het dekbed op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nachtrust. Kies voor het Yumeko linnen dekbed en ervaar het ultieme comfort met een groen tintje.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed