1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

160 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Met het Damai Organic hoeslaken haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor jouw bed in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan jouw welverdiende nachtrust. De Damai Organic collectie bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten, zoals dit katoen-satijnen hoeslaken. Gemaakt van 100% biologische katoen en geweven in satijnbinding, biedt dit hoeslaken een ongeëvenaarde zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van het Damai Organic hoeslaken worden enkel plantaardige verfstoffen gebruikt, in plaats van schadelijke stoffen zoals zware metalen. Bovendien is het gebruik van stoffen zoals formaldehyde volledig uitgesloten. Dit maakt het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid, wat bijdraagt aan een heerlijk slaapklimaat. Het Damai Organic hoeslaken is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een kalme en frisse uitstraling aan je bed. Daarnaast zorgt de hoogwaardige kwaliteit ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het glad om je matras liggen. Kortom, met het Damai Organic hoeslaken creëer je een.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 160x210 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed