1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbedden van wol zijn de perfecte keuze voor een duurzame en milieuvriendelijke slaapervaring. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, bieden deze dekbedden niet alleen comfort, maar ook een goed geweten. Met een afmeting van 140x220 is dit dekbed ideaal voor een eenpersoonsbed. Dit specifieke dekbed is ontworpen voor het lente- en herfstseizoen. Het biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je altijd comfortabel kunt slapen. Het hoogwaardige wolmateriaal zorgt voor een goede isolatie en reguleert de temperatuur op natuurlijke wijze, zodat je niet te warm of te koud wordt tijdens de nacht. Bovendien is het Yumeko dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal draagt bij aan een duurzame productie en eerlijke handel. Hierdoor kun je genieten van een goede nachtrust, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld. Haal vandaag nog het Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 in huis en geniet van een comfortabele en milieuvriendelijke slaapervaring.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed