1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een geruststellend gevoel van ethisch verantwoord consumeren. Met zijn afmetingen van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om standaard kussens en voegt hij een vleugje stijl toe aan elke slaapkamer. De percal jade kleur brengt een rustgevende, natuurlijke uitstraling in de ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van een serene en ontspannen omgeving. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is het knisperende gevoel dat het biedt. Elke beweging op het kussen wordt vergezeld door een zacht, aangenaam geluid dat een extra laag van luxe toevoegt aan uw slaapervaring. Of u nu geniet van een rustige nacht of een ontspannen dutje overdag, de Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade zal zeker uw slaaproutine naar een hoger niveau tillen.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal jade 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed