1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort, maar ook een duurzame keuze voor jou en de planeet. Het zachte en luxueuze linnen voelt heerlijk aan op je huid en zorgt voor een ontspannen slaapervaring. De rosewood kleur voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan je slaapkamerinterieur. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is dat linnen leeft. Het materiaal wordt zachter en mooier met elke wasbeurt, waardoor het steeds comfortabeler wordt om op te slapen. Bovendien is linnen van nature ademend en vochtabsorberend, waardoor je altijd kunt genieten van een fris en koel kussen. Kies voor de Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 en geniet van een heerlijke nachtrust met een milieuvriendelijk en stijlvol product.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen rosewood 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed