1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

Product lengte

Wasvoorschrift

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een luxueus dekbed gevuld met 100% biologisch en fairtrade ganzendons. Met dit dekbed geniet je van een ongeëvenaarde slaapervaring en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld. Het Yumeko dekbed van 200x220 cm is perfect voor de zomermaanden. Het is licht en luchtig, waardoor je comfortabel kunt slapen zonder oververhit te raken. Het ganzendons zorgt voor een natuurlijke isolatie, waardoor je lichaam op de juiste temperatuur blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Dit dekbed is niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar ook volledig biologisch en ecologisch verantwoord. Het is gemaakt van materialen die op duurzame wijze zijn verkregen, zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden. Bovendien is het dekbed fairtrade geproduceerd, wat betekent dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Met het Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Kies voor duurzaamheid en comfort met dit prachtige dekbed van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte:

Lengte:

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op .

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons zomer 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed