1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory

Organische hoeslaken van Damai Met Damai Organic haal je het juiste fundament in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is vervaardigd van 100% biologische katoen, geweven in satijnbinding voor die zijdezachte kwaliteit. Het resultaat: een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk natuurlijke kleurstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic hoeslakens zijn daarom vriendelijk voor de huid en bieden de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een prachtige subtiele glans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van het hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het goed om de matras zitten. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een dikte tot 30 cm.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Ivory voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed