1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe

Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe

Met het Damai Organic laken haal je een essentiële basis in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Damai Organic collectie bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit katoen-satijnen laken is geweven in satijnbinding, wat resulteert in een luxe satijnen kwaliteit. De zachtheid en het comfort zijn ongeëvenaard. Tijdens het productieproces van het Damai laken worden uitsluitend plantaardige verfstoffen gebruikt, zonder enige vorm van zware metalen of schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Hierdoor is het laken niet alleen huidvriendelijk, maar biedt het ook de juiste bescherming voor je huid en bed. De subtiele zijdeglans en de verkoelende eigenschappen zorgen voor een heerlijk gevoel op de huid. De zachte kleuren van de lakens creëren een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. Het Damai Organic laken is van uitstekende kwaliteit, waardoor je er lang van kunt genieten. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren, zodat je altijd het perfecte laken kunt vinden dat bij jouw stijl en bed past. Met Damai Organic haal je niet alleen comfort en kwaliteit in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor het unieke van Damai Organic en geniet van een heerlijke nachtrust in stijl en met respect voor mens en milieu.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed