1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL

Dit Tencel zomerdekbed van Nuvaro is de perfecte metgezel voor warme zomernachten. Het dekbed is gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, waardoor het licht en ademend is. Je zult genieten van een verkoelende en comfortabele nachtrust zonder overmatig zweten. Dit zomerdekbed is niet alleen ideaal voor warme nachten, maar ook geschikt voor mensen met allergieën. Het is anti-allergisch en beschermt je tegen huisstofmijt, pollen en andere allergenen. Daarnaast is het dekbed handgemaakt in ons atelier in Nederland, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en vakmanschap. Tencel is een natuurlijke vezel afkomstig van de eucalyptusboom. Het is een duurzame keuze, omdat de bomen snel groeien en weinig water nodig hebben. Bovendien is de productie van tencel milieuvriendelijk, omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Met dit Tencel zomerdekbed geniet je niet alleen van een heerlijk comfortabele nachtrust, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 260 x 220 cm Lits-jumeaux XL voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed