1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch is het perfecte dekbed voor de warme zomermaanden. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van ultiem comfort, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met zijn afmetingen van 140x220 cm is dit dekbed ideaal voor een eenpersoonsbed. De zachte donsvulling zorgt voor een licht en luchtig gevoel, waardoor je heerlijk kunt slapen, zelfs tijdens de warmste nachten. Het dekbed is ontworpen om je lichaamstemperatuur te reguleren en biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen. Het Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch is niet alleen functioneel, maar ook ethisch verantwoord. Het merk Yumeko staat bekend om zijn inzet voor biologische en fairtrade materialen. Door te kiezen voor dit dekbed, draag je bij aan een duurzamere en eerlijkere productieketen. Geniet van de luxe van een zomerse donsdekbed en geef jezelf een goede nachtrust, terwijl je tegelijkertijd goed doet voor mens en milieu.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons zomer 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed