1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Coco & Cici

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed

COCO & CICI BEDDENGOED is gemaakt van 100% TENCEL™, een duurzame vezel afkomstig uit plantaardige bronnen zoals eucalyptus- en beukenbomen. Deze vezel wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen en plantages, waardoor het beddengoed niet alleen zacht en luxe aanvoelt, maar ook milieuvriendelijk is. Met ons Coco & Cici TENCEL™ dekbedovertrek lits-jumeaux van 240 x 220 cm creëer je een sfeervolle en comfortabele slaapkamer. Het TENCEL™ beddengoed van Coco & Cici biedt talloze voordelen. De stof is niet alleen zijdezacht, maar ook sterk en soepel. Daarnaast heeft het van nature een prachtige glans, waardoor je bed er altijd stijlvol uitziet. Het dekbedovertrek is bovendien hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. Dankzij de ademende eigenschappen van TENCEL™ blijft het beddengoed altijd fris en koel aanvoelen, zelfs tijdens warme zomernachten. Niet alleen is ons Coco & Cici TENCEL™ beddengoed van hoge kwaliteit, het draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. Door te kiezen voor dit natuurlijke en plantaardige dekbedovertrek, maak je een bewuste keuze voor het behoud van het milieu. Creëer de perfecte slaapomgeving met ons Coco & Cici TENCEL™ dekbedovertrek lits-jumeaux en geniet van.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbedovertrek lits-jumeaux 240 x 220 - zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed