1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey

Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey haal je een essentieel item in huis voor een goede nachtrust. Deze hoeslaken behoort tot de Damai Organic collectie, bestaande uit 100% biologisch katoenen beddengoed. Kiezen voor deze collectie betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen en geweven in satijnbinding, waardoor de stof een zijdezachte kwaliteit krijgt. Het productieproces van dit hoeslaken is vrij van zware metalen en gebruikt zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen, waardoor het huidvriendelijk en veilig is voor zowel jou als je matras. Dit Damai Organic hoeslaken heeft niet alleen een subtiele zijdeglans, maar voelt ook koel aan op de huid. De zachte grijze kleur geeft een rustgevende en frisse uitstraling aan je bed. De hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad en netjes op je matras liggen. Bovendien biedt dit hoeslaken de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey creëer je niet alleen een comfortabele slaapomge.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x220 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed