1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker

Beddinghouse is altijd op zoek naar manieren om bedtextiel duurzamer te maken en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de Beddinghouse Care-lijn ontworpen, waarin we nieuwe duurzamere materialen introduceren, waaronder biologisch katoen. Onze Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrekken zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk garandeert dat de hele productieketen, van de oogst tot het eindproduct, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord is. Zo worden er bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt, wordt er minder water en energie verbruikt en is kinderarbeid verboden. Daarnaast zorgen we voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Biologisch katoen is niet alleen beter voor de wereld, maar ook beter bestand tegen slijtage en prettiger voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur. We hebben ervoor gekozen om deze nieuwe collectie in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen te presenteren. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Deze verpakkingen zijn veel duurzamer en kunnen gewoon met oud papier worden weggegooid, zodat ze gerecycled kunnen worden. Het elastiek rondom de verpakking kan zelfs hergebruikt worden. Kies voor de Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrekken en slaap niet alleen comfortabel, maar ook met een gerust hart, wet.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Oker voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed