1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

135 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm

Dit Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed is een echte game-changer op het gebied van duurzaamheid. Het dekbed is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen comfortabel is, maar ook een positieve bijdrage levert aan het verminderen van plastic afval. Ondanks het feit dat het dekbed is gemaakt van gerecyclede materialen, zal je niets merken van het vorige leven van het plastic. Het dekbed voelt heerlijk zacht en soepel aan, waardoor je kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Dit 4-seizoenen dekbed biedt het perfecte slaapklimaat, ongeacht het seizoen. Het heeft een uitstekende isolerende werking, waardoor je in de winter lekker warm blijft en in de zomer koel kunt slapen. Daarnaast zorgt het dekbed voor een goede vochtregulatie, waardoor je fris en droog blijft gedurende de hele nacht. Met een afmeting van 135 x 200 cm past dit dekbed perfect op een standaard eenpersoonsbed. Door te kiezen voor het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook nog eens van optimaal comfort. Ga voor een goede nachtrust en maak een bewuste keuze met dit milieuvriendelijke dekbed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm zijn als volgt:

Breedte: 135 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 135 x 200 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed