1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch is een prachtige toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een comfortabele nachtrust, maar ook voor een duurzame keuze. Met zijn afmetingen van 60x70 is deze kussensloop geschikt voor de meest voorkomende kussens. Het gewassen linnen materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid, terwijl het tegelijkertijd sterk en duurzaam is. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de luxe en kwaliteit die deze kussensloop te bieden heeft. Naast het comfort en de duurzaamheid, draag je met de aanschaf van deze kussensloop ook bij aan een betere wereld. Yumeko staat bekend om hun ethische en ecologische productieprocessen. Met deze biologisch ecologische kussensloop maak je een bewuste keuze voor het milieu en steun je eerlijke handel. Upgrade jouw slaapkamer met de Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch en geniet van een goede nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed