1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch: Deze prachtige kussensloop van Yumeko is gemaakt van 100% biologisch fairtrade linnen. Met zijn afmetingen van 50x60 cm past deze hoes perfect om je favoriete kussen. Wat dit product echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Het linnen is zorgvuldig gewassen, waardoor het niet alleen heerlijk zacht aanvoelt, maar ook uiterst sterk en duurzaam is. Het is een perfecte keuze voor liefhebbers van eco-vriendelijke producten die hun impact op het milieu willen minimaliseren. Deze kussensloop is niet alleen een functioneel item voor jouw slaapkamer, maar ook een bewuste keuze voor een betere wereld. Het is namelijk gemaakt met respect voor de natuur en de mensen die het produceren. Met Yumeko draag je bij aan een eerlijkere en duurzamere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. Dus geef jezelf het beste met deze gewassen linnen kussensloop van Yumeko en geniet van een heerlijke nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed