1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Dit prachtige Yumeko hoeslaken in de warme terracotta kleur is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw slaapkamer, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, is dit hoeslaken niet alleen zacht en comfortabel, maar ook ethisch verantwoord. Met een afmeting van 140x200x30 cm past dit hoeslaken perfect om jouw matras en zorgt het voor een strakke en nette uitstraling. Het Yumeko hoeslaken is verkrijgbaar in diverse formaten, zodat het geschikt is voor ieder type matras. Of je nu een eenpersoonsbed of een kingsize bed hebt, er is altijd een maat die bij jouw matras past. De percal weving zorgt voor een crispy gevoel en geeft het hoeslaken een luxe uitstraling, vergelijkbaar met hoeslakens van hotelkwaliteit. Met dit hoeslaken geniet je elke nacht weer van een heerlijk comfortabele en rustgevende slaapervaring. Maak een bewuste keuze voor jouw slaapkamer en kies voor het Yumeko hoeslaken in terracotta. Niet alleen geef je daarmee jouw bed een elegante uitstraling, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Geniet van het comfort en de kwaliteit van dit hoeslaken, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een eerlijke en verantwoorde productie. Upgrade je slaapervaring met het Yumeko hoeslaken en slaap als een koning(in)!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op .

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken percal terracotta 140x200x30 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed