1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch. Ontdek de ongeëvenaarde luxe van de Yumeko dekbedden, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Dit is niet zomaar een dekbed, het is een waar meesterwerk van vakmanschap en duurzaamheid. Met Yumeko kies je voor hoogwaardige kwaliteit en draag je bij aan een betere wereld. Met het 4-seizoenen dekbed van Yumeko ben je altijd perfect voorbereid, ongeacht het seizoen. Dit veelzijdige dekbed bestaat uit een lichtgewicht dekbed voor de warmere maanden en een iets dikker dekbed voor de koudere seizoenen. Beide dekbedden kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd, waardoor je een extra warm dekbed creëert voor de koude wintermaanden. Zo geniet je het hele jaar door van optimaal comfort en een heerlijke nachtrust. Maar wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het allerbeste ganzendons. Het dons is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van ganzen die een goed leven hebben gehad. Het is niet alleen heerlijk zacht en licht, maar ook hypoallergeen en ademend. Daarnaast is het dekbed volledig biologisch en ecologisch geproduceerd, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Met het Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 kies je voor luxe, comfort én een duurzame keuze voor de planeet.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed