1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop is een absolute must-have voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een betere wereld. Met een afmeting van 50x60 cm past dit kussensloop perfect bij de meeste standaard kussens. Maar wat deze kussensloop echt uniek maakt, is de gebruikte stof. Gemaakt van TENCEL™, een innovatief materiaal dat bekend staat om zijn milieuvriendelijkheid en zachtheid. Deze evergroene kussensloop voelt heerlijk zacht aan op je huid en zorgt voor een optimale vochtregulatie. Dankzij het gebruik van biologisch en ecologisch verantwoorde materialen draag je met deze kussensloop bij aan een gezondere planeet. Bovendien is de kussensloop van Yumeko een bewuste keuze voor eerlijke handel, waardoor je ook bijdraagt aan een beter leven voor de producenten. Voeg een vleugje luxe en duurzaamheid toe aan je slaapkamer met deze prachtige kussensloop van Yumeko. Ervaar de zachtheid en geniet van een goede nachtrust, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen TENCEL™ evergroen 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed