1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade is een perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen het hoogste comfort, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. Het katoen satijnen materiaal voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is de ideale keuze voor een goede nachtrust en een moment van pure ontspanning. Daarnaast draag je met de Yumeko kussensloop ook bij aan een betere wereld. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal zorgt ervoor dat de katoenboeren een eerlijke prijs krijgen en dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt tijdens de productie. Kortom, met de Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade geniet je niet alleen van comfort, maar ook van een ethische en milieuvriendelijke keuze.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed