1. dekens
  2. Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement

Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement

Merk

Damai Organic

Maatvoering

Product breedte

80 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement

De Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement is de perfecte aanvulling op jouw slaapkamer. Deze set van 2 kussenslopen in een elegante cementkleur voegt een vleugje stijl toe aan je beddengoed. Gemaakt van hoogwaardig 100% katoen met een gewicht van 135gr/m², bieden deze kussenslopen een zachte en comfortabele ervaring. Wat deze kussenslopen echt bijzonder maakt, is de handige ritssluiting. Hiermee kun je je kussen gemakkelijk in de sloop plaatsen en eruit halen, zonder gedoe met knopen of klittenband. De rits zorgt ook voor een veilige pasvorm, zodat je kussen altijd op zijn plaats blijft, zelfs tijdens een onrustige nacht. Daarnaast hebben de Damai kussenslopen een Soft Care Finish, waardoor ze extra zacht aanvoelen op je huid. Dit zorgt voor een heerlijk comfortabele slaapervaring. Met afmetingen van 80x80 cm passen deze kussenslopen perfect om standaard kussens en geven ze je bed een nette en opgeruimde uitstraling. Haal de Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement in huis en geniet van een luxueuze en stijlvolle toevoeging aan je slaapkamerinterieur.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement

Om te weten of Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement zijn als volgt:

Breedte: 80 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Kussensloop 80x80 met Rits Cement voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed