1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey

Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey

Met het Damai Organic laken haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. Dit laken is onderdeel van de Organic collectie van Damai en bestaat uit 100% biologisch katoenen satijn. Het katoenen satijn is geweven in een satijnbinding, wat resulteert in een zijdezachte en comfortabele stof. Tijdens het productieproces van het Damai laken worden alleen plantaardige verfstoffen gebruikt, zonder zware metalen of schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Hierdoor is het laken huidvriendelijk en biedt het de juiste bescherming voor je huid en bed. Het laken heeft een subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. Daarnaast zorgen de zachte kleuren van het laken voor een kalme en frisse uitstraling in je slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit van het Damai laken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Het laken is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een laken kunt vinden dat perfect bij jouw bed en interieur past. Met Damai Organic kies je voor 100% biologisch katoenen satijn van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor optimaal comfort en duurzaamheid.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Light Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed